Ilias Temsamani (11) kon van de jeugd doorstromen naar de eerste ploeg.
Volledig scherm
Ilias Temsamani (11) kon van de jeugd doorstromen naar de eerste ploeg. © RV

Ilias Temsamani (Landen) met één punt onderuit tegen leider Guco Lier: “Dit doet pijn”

Basketbal tweede landelijkeLanden verloor dit weekend op eigen veld met 62-63 tegen Guco Lier. Daarmee mist de ploeg op een haar na een stuntzege, want de Pallieters staan fier aan de leiding in tweede landelijke. Ondanks deze nipte nederlaag blijven de Landenaren het goed doen. Na negen speeldagen staat men met een zevende plaats netjes in de middenmoot.

 1. SK Londerzeel en trainer Stijn Geys blijven toewerken naar herstart: “Het lijkt wel of we een aan een nieuw seizoen beginnen door die lange winterstop”
  voetbal tweede nationale B

  SK Londerzeel en trainer Stijn Geys blijven toewerken naar herstart: “Het lijkt wel of we een aan een nieuw seizoen beginnen door die lange winterstop”

  Net zoals bij alle andere clubs probeert men ook bij tweedenatioanler SK Londerzeel de extra tijd goed te besteden in afwachting van de eventuele competitieherstart in het laatste weekend van januari. Hetzij door middel van het afwerken van oefenmatchen, hetzij door het zo goed als proberen samen te houden van de kern die momenteel gedeeld vierde staat.
 2. Kersvers Waasland-Beveren-voorzitter Jo Van Moer: “Fusie met YB SK Beveren liever morgen dan overmorgen”
  voetbal 1B
  1

  Kersvers Waas­land-Beveren-voorzitter Jo Van Moer: “Fusie met YB SK Beveren liever morgen dan overmorgen”

  Waasland-Beveren heeft opnieuw een voorzitter. De keuze viel al enige tijd geleden op Jo Van Moer en de eigenaar van transportreus Van Moer Logistics werd op 19 januari voorgesteld. De voormalige hoofdsponsor van het vroegere SK Beveren pikt met heel wat ambitie de draad opnieuw op in het Waaslandse voetballandschap. Hij wil volop inzetten op een fusie met YB SK Beveren, om zo opnieuw als SK Beveren de Belgische competitie te kleuren.
 1. Igor De Camargo tevreden over eerste optreden bij RWDM: “Winst van ploeg belangrijkste, mijn eerste doelpunt komt wel”
  voetbal 1B

  Igor De Camargo tevreden over eerste optreden bij RWDM: “Winst van ploeg belangrijk­ste, mijn eerste doelpunt komt wel”

  Zonder een grootse prestatie neer te zetten, is RWDM er in geslaagd om de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar al winnend af te sluiten tegen Lommel. De twee doelpunten vielen telkens in het slot van iedere speelhelft. Rommens was afwerker bij de eerste treffer vanop de stip en fungeerde als aangever bij de tweede die door invaller Nzuzi knap werd afgemaakt op een snelle counter.
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.