Spits Ilias Benamar aan het feest tegen Cappellen, één van zijn twee goals tot dusver dit seizoen.
Volledig scherm
Spits Ilias Benamar aan het feest tegen Cappellen, één van zijn twee goals tot dusver dit seizoen. © Jorghé Van Hecke

Ilias Benamar en Olympia Wijgmaal willen bij nummer vijftien Tongeren op hun elan doorgaan: “Het wordt elke week knokken”

voetbal tweede nationale BOlympia Wijgmaal lijkt net op tijd bij de les om nog te oogsten tot de winterstop. En daar krijgt het de komende weken ook uitgebreid de gelegenheid toe, met allemaal opponenten die niet boven de blauwhemden staan in de rangschikking. De aanstaande tegenstander Tongeren prijkt zelfs op een voorlaatste plaats.

 1. KSK Heist hervat de competitie tegen Rupel Boom: “Top 4 blijft onze ambitie, maar Boom opzij zetten wordt niet de meest evidente opdracht”

  KSK Heist hervat de competitie tegen Rupel Boom: “Top 4 blijft onze ambitie, maar Boom opzij zetten wordt niet de meest evidente opdracht”

  De bal gaat weer aan het rollen, ook voor KSK Heist. En mét publiek. Ook bij Heist hoopt men dat de herstart nu definitief is, en dat ergens in februari of maart niet nog eens de rem er weer op moet. Covid blijft de clubs onder druk houden, dat is bij Heist niet anders. Maar wat de club nu vooral bezig houdt, zijn de schorsingen van Englebert en Rosy. Want wie komt er dan achterin de defensie te staan?
 2. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.