Ilian Favoreel veroverde in geen tijd een basisplaats bij Jong Lede.
Volledig scherm
Ilian Favoreel veroverde in geen tijd een basisplaats bij Jong Lede. © EVL

Ilian Favoreel speelt met Jong Lede gelijk in Kalken: “Punt op verplaatsing is geen slechte zaak”

Voetbal derde nationale AHet duel tussen Kalken en Jong Lede was er een tussen twee middenmoters in derde nationale A. De confrontatie eindigde op een 1-1-gelijkspel. De Ledenaren blijven daardoor met een tiende plaats weg uit de degradatiezone en dat is een kleine verademing na de rampzalige start twaalf maanden geleden.

 1. Circuit Zolder stelt mooie kalender Belcar 2023 voor, 24 Hours of Zolder weer einde augustus
  autosport

  Circuit Zolder stelt mooie kalender Belcar 2023 voor, 24 Hours of Zolder weer einde augustus

  Nadat 2022 het seizoen van het nieuwe sportieve reglement werd, met een boeiende sportieve strijd op alle fronten, kiest het nationale uithoudingskampioenschap of het Belcar Endurance Championship in 2023 voor continuïteit. Het kampioenschap telt vijf meetings, met een start op eigen bodem in mei tijdens het New Race Festival, terwijl de finale vijf maanden later ook op Circuit Zolder plaatsvindt. Daartussen doen de teams en deelnemers Spa-Francorchamps en Oschersleben aan, terwijl ze eind augustus 24 uur lang zullen racen, tijdens de traditionele uithoudingsklassieker op Circuit Zolder.
 2. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.
 1. Stefan Gabriels (Erpe-Mere) evalueert eerste dertien weken in tweede nationale A: “Het is een leerschool, maar een zeer nuttige”
  Voetbal Tweede Nationale A

  Stefan Gabriels (Er­pe-Me­re) evalueert eerste dertien weken in tweede nationale A: “Het is een leerschool, maar een zeer nuttige”

  Na dertien speeldagen staat Erpe-Mere United alleen op de laatste plaats in tweede nationale A. De ploeg kon nog maar vijf punten pakken en vindt als nieuwkomer op dit niveau moeilijk haar weg. Nu al een verloren campagne? Geenszins. De sportieve afloop is hoogst onzeker, maar er zijn zeker ook positieve punten aan het verhaal.
 2. Cercle Brugge bereidt deel twee van seizoen voor op stage in Benidorm: “Ideale trainingsomstandigheden”

  Cercle Brugge bereidt deel twee van seizoen voor op stage in Benidorm: “Ideale trainings­om­stan­dig­he­den”

  Terwijl de aandacht van de Belgische voetballiefhebber quasi volledig bij het WK in Qatar is, zijn onze clubs in stilte aan de voorbereiding op het tweede deel van hun seizoen begonnen. Cercle Brugge vertrok gisteren op stage naar Benidorm. Morgen komt ook AS Monaco daar aan, vrijdag werken de Vereniging en de moederclub van coach Philippe Clement om 15.00 uur een oefenduel af.