Glenn Neven (links) gaat zijn kans temidden een bos van Westerlo-spelers. Een passend beeld van een intense wedstrijd.
Volledig scherm
Glenn Neven (links) gaat zijn kans temidden een bos van Westerlo-spelers. Een passend beeld van een intense wedstrijd. © BELGA

IJskoude douche voor strijdbaar Lommel SK

voetbal 1BPijnlijk avondje voor de groen-witten uit Lommel, na een intense Kempische derby die geen winnaar verdiende. Diep in blessuretijd leidde een betwist doelpunt tot een al te streng verdict. Een nieuwe opdoffer voor Lommel SK, dat na een zorgwekkende één op vijftien in het sukkelstraatje blijft zitten.

 1. Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)
  Livios

  Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)

  18 procent van de Belgische woningen kampt met schade door vochtproblemen, dat blijkt uit cijfers van het Steunpunt tot bestrijding van armoede. Volgens het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) is zelfs 70 procent van de gevallen van bouwschade te wijten aan vocht. Vochtproblemen zijn hardnekkig en pak je best zo snel mogelijk aan. Maar hoeveel kost dat? En welke premies kan je daarvoor aanvragen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Kristof Meykens verlengt zijn verblijf bij Herk FC en begint er aan zijn achtste seizoen als trainer: “Ik voel me hier thuis”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  Kristof Meykens verlengt zijn verblijf bij Herk FC en begint er aan zijn achtste seizoen als trainer: “Ik voel me hier thuis”

  Kristof Meykens traint ook volgend seizoen FC Herk. De T1 verlengde onlangs zijn verbintenis bij de eersteprovincialer om er in juli aan zijn achtste seizoen te beginnen. Zo’n lange samenwerking is in het trainerswereldje een zeldzaamheid. Anderzijds is het een bewijs dat het wederzijds vertrouwen tussen trainer en clubbestuur bijzonder groot is. “Ik voel me al die jaren thuis bij deze club. Waarom dan andere oorden opzoeken? Het gras is elders niet groener, hoor”, reageert Meykens.