Igor Bouwens uit Ham en het Gregoor Racing Team uit Mol/Herentals nemen binnenkort voor de eerste keer deel aan de Dakar.
Volledig scherm
Igor Bouwens uit Ham en het Gregoor Racing Team uit Mol/Herentals nemen binnenkort voor de eerste keer deel aan de Dakar. © RV

Igor Bouwens uit Ham en het Gregoor Racing Team staan voor première in de Dakar

AUTOSPORTIgor Bouwens uit Ham en het Gregoor Racing Team uit Mol/Herentals nemen binnenkort voor de eerste keer deel aan de Dakar. Na jaren van successen in onder meer de Africa Eco Race is het nu tijd voor de ‘moeder van alle woestijnrally’s’, de echte Dakar, georganiseerd door ASO. Die marathonrally start op 1 januari en vindt opnieuw in de woestijn van Saoedi-Arabië plaats. Er nemen dit jaar opvallend veel landgenoten deel. 

 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. T1 Davy Sroka (Sporting Hasselt): “Graag goede flow doortrekken in thuisderby tegen SK Tongeren”
  PREMIUM
  voetbal tweede nationale B

  T1 Davy Sroka (Sporting Hasselt): “Graag goede flow doortrek­ken in thuisderby tegen SK Tongeren”

  Iedereen binnen de club was vol lof over het geleverde werk van de ontslagen coach Wim Hayen, die volgend seizoen aan de slag gaat bij KVK Wellen. Er kwam echter een mindere periode qua resultaten en dan is meestal de coach de kop van Jut. T2 Davy Sroka nam de fakkel over en is meteen succesvol. Thuis tegen Turnhout en uit bij Lebbeke liet Sporting Hasselt een zes op zes noteren.