TC Deinze - Ief Nollet is sterk op dreef.
Volledig scherm
TC Deinze - Ief Nollet is sterk op dreef. © Robby Verdickt

Ief Nollet (TC Deinze): “Ik blijf doelen behouden in het padel én in het tennis.”

Ief Nollet blijft een bezige bij. De focus van de voorzitter van TC Deinze ging de voorbije weken iets meer naar het padel. Met winst in het P1000 toernooi van zijn eigen club als uitschieter. Maar ook in het tenniscircuit laat hij zich gelden. Op TC Deinze was hij heer en meester bij mannen 35/1. En Nollet verklapt ons zijn ambitie voor dit seizoen.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Kortrijk Spurs staat voor loodzwaar tweeluik na nederlaag in EuroCup tegen het Franse Tarbes: “Vechten en proberen beter te doen”
  BASKETBAL TOP DIVISION WOMEN

  Kortrijk Spurs staat voor loodzwaar tweeluik na nederlaag in EuroCup tegen het Franse Tarbes: “Vechten en proberen beter te doen”

  Top Division Vrouwen-ploeg Kortrijk Spurs ging woensdagavond in de heenmatch van het kwalificatieduel voor de EuroCup in eigen huis zwaar onderuit tegen Franse Tarbes. Coach Benny Mertens is zijn ploeg intussen al aan het voorbereiden op de return van volgende woensdag, maar ook op de competitiematch van dit weekend tegen Castors Braine.
 2. Martijn Hansen en KFC Diepenbeek staan voor twee belangrijke weken: “We hebben de start alleszins niet gemist”
  VOETBAL DERDE PROVINCIALE A

  Martijn Hansen en KFC Diepenbeek staan voor twee belangrij­ke weken: “We hebben de start alleszins niet gemist”

  Twee maanden geleden werd hij peter van Elouise en amper een weekje geleden verwelkomde hij samen met vrouwtje Lore Vic. Het moet gezegd dat Martijn Hansen dezer dagen op een wolkje leeft. Net als KFC Diepenbeek trouwens, waarmee de vinnige centrumverdediger duidelijk de seizoenstart niet gemist heeft. De club staat samen met Jekervallei Sluizen en KMR Biesen ongeslagen aan de leiding in derde provinciale A. Toevallig zijn dat ook de twee tegenstrevers die Diepenbeek de eerstvolgende twee weken bekampt.