Idriss Haddouch aan het werk op het toernooi van Tenkie Hasselt. Hij verloor na een knappe wedstrijd van de sterke Julien Dubail.
Volledig scherm
Idriss Haddouch aan het werk op het toernooi van Tenkie Hasselt. Hij verloor na een knappe wedstrijd van de sterke Julien Dubail. © Borgerhoff

Idriss Haddouch op Belgian Circuit: “De match tegen Dubail maakt me wel trots”

De net 17-jarige Hobokenaar Idriss Haddouch speelde deze week het Belgian Circuit-toernooi van Tenkie Hasselt en legde er op de hoofdtabel de sterke Waal Julien Dubail het vuur aan de schenen. Binnenkort gaat Haddouch weer het ITF-juniorencircuit op. Een plek bij de beste 150 junioren van de wereld lijkt hem tegen het einde van het jaar een mooi doel.

 1. Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!
  Salaris

  Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!

  Het einde van het schooljaar brengt nieuwe dilemma’s met zich mee. Heel wat jongeren zullen er zich deze zomer het hoofd over breken of ze gaan verder studeren of niet. En zo ja, wat dan precies? Je keuze heeft belangrijke gevolgen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan het inkomen dat je zal verdienen. Stijgt je salaris rechtevenredig met je opleidingsniveau, of gaat die vlieger niet per se op? Jobat.be stak het licht op bij Virginie Verschooris, verloningsspecialist bij SD Worx.
 2. Derdeprovincialer Grimbie 69 ontvangt Eendracht Termien voor de beker van België: “Leuke affiche, maar het wordt afzien”
  Voetbal Limburg

  Derdepro­vin­ci­a­ler Grimbie 69 ontvangt Eendracht Termien voor de beker van België: “Leuke affiche, maar het wordt afzien”

  Dit weekend start de eerste ronde van de Beker van België. Met de komst van derde nationaler Eendracht Termien treft Grimbie zondagmiddag meteen een leuke affiche. Toch kijkt trainer Ralf Wevers ie wat ongelukkig naar deze confrontatie uit. “Deze wedstrijd zal veel kijklustigen naar het terrein lokken, maar door de vele afwezigen wordt het meer dan waarschijnlijk een ongelijke strijd”, baalt Wevers.