Coach Idner Martins toont een oefening op de training van Lindemans Aalst: “Het is fijn om te werken met deze groep, een mix van jonge en meer ervaren spelers.”
Volledig scherm
Coach Idner Martins toont een oefening op de training van Lindemans Aalst: “Het is fijn om te werken met deze groep, een mix van jonge en meer ervaren spelers.” © BDT

Idner Martins (Lindemans Aalst) wil via oefenduels progressie boeken: “We hebben een goede kern”

VOLLEYBAL EUROMILLIONS LEAGUEBegin deze maand begon Lindemans Aalst aan een vrij druk oefenprogramma. De troepen van kersvers coach Idner Martins verloren nog hun eerste oefenduels tegen Orion Doetinchem (1-4) en Düren (4-0), maar toonden zich wel de beste tegen het Franse Cambrai (4-0).

  1. Mist gooit voor tweede keer op rij roet in het eten van confrontatie tussen Jong Cercle en Olsa Brakel: “Spelen was opnieuw onmogelijk”
    Voetbal tweede nationale A

    Mist gooit voor tweede keer op rij roet in het eten van confronta­tie tussen Jong Cercle en Olsa Brakel: “Spelen was opnieuw onmogelijk”

    Nadat de competitiewedstrijd tussen Jong Cercle en Olsa Brakel op 13 november bij de rust werd stilgelegd wegens de dichte mist, is diezelfde confrontatie vanavond opnieuw afgelast om diezelfde reden. Twee keer bolde Olsa Brakel richting Ruddervoorde, waar Jong Cercle zijn thuismatchen speelt, en twee keer moest geel-zwart zonder een sportieve strijd terugbollen. Vanavond geraakten Cercle en Olsa niet verder dan de opwarming. Twee weken geleden werd de eerste helft nog afgewerkt.