Ibrahima Sory Sankhon (r.) in actie bij STVV tegen Sporting Charleroi.
Volledig scherm
Ibrahima Sory Sankhon (r.) in actie bij STVV tegen Sporting Charleroi. © Photo News

Ibrahima Sory Sankhon (STVV) wellicht niet de laatste inkomende transfer van deze zomermercato voor RWDM

voetbal 1BMinder dan twee weken voor de competitiestart probeert RWDM zijn ploeg nog op verschillende plaatsen gericht te versterken. Voor de positie van centraal verdediger haalde de Brusselse club bij 1A-club STVV Ibrahima Sory Sankhon transfervrij weg. Sankhon, die al 27 keer uitkwam voor de Guinese nationale ploeg, kan ook uitgespeeld worden als verdedigende middenvelder.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.