Ibrahima Mbaye schreeuwt zijn vreugde uit nadat hij Eendracht Aalst 2-0 had voor gebracht.
Volledig scherm
Ibrahima Mbaye schreeuwt zijn vreugde uit nadat hij Eendracht Aalst 2-0 had voor gebracht. © Geert De Rycke

Ibrahima Mbaye na zege van Eendracht Aalst tegen SK Pepingen-Halle: “We zijn op de goede weg”

voetbal tweede nationale BEendracht Aalst knoopte tegen SK Pepingen-Halle na twee nederlagen op rij opnieuw aan met de zege. Verkerken en Mbaye drukten het Aalsters overwicht uit in doelpunten. Een gebrek aan efficiëntie was er de oorzaak van dat na het tegendoelpunt van Bourgeois de wedstrijd spannend bleef tot de slotminuut.

 1. Kunnen Aleksandar Stankov en KFC Diest zich herpakken in ouderwetse derby tegen KVK Beringen? “Ik voel nog altijd een positieve sfeer in de groep”
  VOETBAL DERDE NATIONALE B

  Kunnen Aleksandar Stankov en KFC Diest zich herpakken in ouderwetse derby tegen KVK Beringen? “Ik voel nog altijd een positieve sfeer in de groep”

  Zaterdagavond staat er in derde nationale B nog eens een ouderwetse derby tussen KVK Beringen en KFC Diest op het programma. Beide clubs teren op een rijke voetbalgeschiedenis, maar anno 2021 is het vooral knokken om zich stilaan weer op de nationale voetbalkaart te zetten. Diest begon verrassend sterk aan het seizoen, maar zakte dan terug, terwijl Beringen stilaan aan een opmars lijkt bezig te zijn.
 2. Bernard Seghers geniet van het succes van Zelzate: “Groeien is niet evident, maar we hebben nog progressiemarge”
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE A

  Bernard Seghers geniet van het succes van Zelzate: “Groeien is niet evident, maar we hebben nog progressie­mar­ge”

  KVV Zelzate mag zoetjesaan dé revelatie in tweede nationale A genoemd worden. Gedreven trainer, een spelersgroep met ervaring enerzijds, maar anderzijds ook met jonge, maar mature voetballers, die aan het begin van een mooie loopbaan staan. Dat alles is goed voor een vijfde plaats. Zaterdag had Zelzate op Lokeren-Temse moeten spelen, maar de trip naar Daknam is afgelast wegens een coronabesmetting bij Zelzate.