Ibrahim Salah druipt teleurgesteld af na de nederlaag tegen Cercle Brugge.
Volledig scherm
Ibrahim Salah druipt teleurgesteld af na de nederlaag tegen Cercle Brugge. © Photo News

Ibrahim Salah net als heel AA Gent gefrustreerd: “Na elke match tegen Cercle ben ik gedegouteerd, dat is hún verdienste”

voetbal jupiler pro leagueAA Gent speelde op bezoek bij Cercle Brugge een slechte wedstrijd, maar leek toch nog een punt mee naar huis te nemen dankzij een laat doelpunt van Darko Lemajic. Na een ultieme goal van Jesper Daland bleven de Buffalo’s met lege handen achter. Nul op zes pakte AA Gent tegen de Vereniging en dat zorgt voor frustratie.

2 reacties

 • Franklin Braet

  2 maanden geleden
  Zelfs via playoff 2 kunt ne nog Européens spelen?
 • Freddy De sloover

  2 maanden geleden
  Ze weten het allemaal wel maar maken week na week dezelfde fouten..vergeet de top 4 en bereid jullie maar voor op play-off 2..
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  7

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.