Iben Rommelaere in actie tijdens de slotrit van de Driedaagse van Axel in Velzeke, een etappe waarin hij goed standhield.
Volledig scherm
Iben Rommelaere in actie tijdens de slotrit van de Driedaagse van Axel in Velzeke, een etappe waarin hij goed standhield. © Geert De Rycke

Iben Rommelaere donderdag in Omloop der 3 provincies: “Ik hoop mijn mannetje te kunnen staan”

wielrennen juniorenNa vijf maanden zonder kwam Iben Rommelaere (17) weer in competitie. In de koninginnenrit van de Driedaagse van Axel hield hij mooi stand (18de!). De tweedejaarsjunior komt donderdag in Outrijve aan de start van de Omloop der 3 provincies.

  1. Dennis Hamers en Eendracht Termien ontvangen zaterdag KRC Genk voor eerste oefenduel: “We gaan de supporters een aangename partij serveren”
    voetbal derde nationale B

    Dennis Hamers en Eendracht Termien ontvangen zaterdag KRC Genk voor eerste oefenduel: “We gaan de supporters een aangename partij serveren”

    Naar goede gewoonte speelt derdenationaler Eendracht Termien zaterdag om 16 uur gastheer voor grote buur KRC Genk. Het is ook meteen het eerste officiële aantreden van Dennis Hamers als trainer van Termien. Na acht jaar Tomas Daumantas neemt de Maasmechelaar er de trainersfakkel over. “De grasmat ligt er als een biljart bij en onze spelers willen net als die van KRC Genk de toeschouwers op een aangename oefenpartij trakteren”, zegt Dennis Hamers.