Ian Hanavan beseft dat de play-offs afhangen van de komende wedstrijden.
Volledig scherm
Ian Hanavan beseft dat de play-offs afhangen van de komende wedstrijden. © GTG

Ian Hanavan met Phoenix Brussels tegen Charleroi: “Belangrijke matchen komen er nu aan”

Basketbal Euromillions LeagueMaandagavond neemt Phoenix Brussels het in Charleroi op tegen Spirou. Na de hoopvolle prestatie tegen Bergen kunnen de Brusselaars maar beter punten pakken in Henegouwen. De deelname aan de play-offs staat op dit moment zeker nog niet vast. In de komende drie matchen moeten er op dat vlak stappen voorwaarts gezet worden.

 1. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 2. Marten Van Riel blikt tevreden terug op eerste internationale topwedstrijd: “Enkel mijn tweede wissel kon beter”
  Triatlon

  Marten Van Riel blikt tevreden terug op eerste internatio­na­le topwed­strijd: “Enkel mijn tweede wissel kon beter”

  Dat de Belgen indruk gemaakt hebben op de eerste World Triathlon Cham­pionship Series, de olympische triatlon op het hoogste niveau en de aftrap van het seizoen, daar is iedereen het over eens. In het Japanse Yokohama eindigde Limburger Jelle Geens als tweede en Kempenaar Marten Van Riel als zevende. Van Riel, die outdoor al anderhalf jaar aan geen enkele topwedstrijd meer deelnam, kon best leven met die zevende stek. Toch zat er volgens hem zelfs meer in.
 1. Xavier Maassen op podium in Porsche Carrera Cup Benelux bij comeback na Covid
  Autosport

  Xavier Maassen op podium in Porsche Carrera Cup Benelux bij comeback na Covid

  In Oostenrijk werd dit weekend de tweede meeting van de Porsche Carrera Cup Benelux afgewerkt met twee sprintwedstrijden van 30 minuten in het kader van de European Le Mans Series. Het was meteen ook de comeback van Xavier Maassen die na 84 weken gedwongen afwezigheid opnieuw aan de start van een race verscheen. De Limburger, in de kleuren van #TeamPGZ by Red Ant Racing, liet zien dat hij absoluut nog niets van zijn snelheid heeft ingeboet en kwam als vijfde en derde over de meet van twee hard bevochten races in de snelste merkencup van de Benelux.
 1. Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"
  Play

  Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"

 2. Herbeleef hoe Evenepoel seconde terug wint en Sagan ploegwerk afrondt
  Play

  Herbeleef hoe Evenepoel seconde terug wint en Sagan ploegwerk afrondt