Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Hugo Cuypers overtuigt bij debuut voor KV Mechelen: “Kippenvel van bij de opwarming”

KV MechelenAangename kennismaking. Hugo Cuypers (24) overtuigde meteen bij zijn debuut voor Malinwa tegen Antwerp. “Mijn speelstijl past bij het voetbal dat wij willen brengen.”

1 reactie

 • Willy Verstraeten

  1 jaar geleden
  Knappe wedstrijd van K.V. die een achterstand ombogen in een knappe overwinning met opnieuw steun van hun geweldige fans. Ook chapeau voor de nieuwkomers in de ploeg die goed speelden en passen bij de speelstijl van de club die dit seizoen nog vele ploegen zal verrassen met goed voetbal en veel inzet. K.V. Forever !
 1. Mathias Fixelles en KVC Westerlo zijn zeer bewust op hun hoede voor de komst van de rode lantaarn: “Het is niet ‘maar’ tegen Zulte Waregem”
  voetbal jupiler pro league

  Mathias Fixelles en KVC Westerlo zijn zeer bewust op hun hoede voor de komst van de rode lantaarn: “Het is niet ‘maar’ tegen Zulte Waregem”

  De moeizame 1-3-bekerzege tegen Eendracht Aalst zal in het Westelse Kuipje snel uit het collectieve geheugen gewist worden. De focus werd na de kwalificatie immers meteen weer op het volgende competitieduel gelegd. Als Westerlo de stap richting linkerkolom wil zetten, mag er zaterdag thuis tegen rode lantaarn Zulte Waregem niet met de punten gemorst worden.