In 2004 was het Belgisch kampioenschap voor aspiranten al eens in Hoogstraten te gast, dit jaar komt er een nieuwe editie.
Volledig scherm
In 2004 was het Belgisch kampioenschap voor aspiranten al eens in Hoogstraten te gast, dit jaar komt er een nieuwe editie. © Mpics

Hoogstraten organiseert op zondag 15 augustus BK aspiranten: “Stad weer op de wielerkaart zetten”

WIELRENNEN ASPIRANTENTwee jaar geleden zagen de organisatoren van de Aardbeiencross zich verplicht Hoogstraten te ruilen voor Merksplas. De Hoogstraatse Spurters keren nu terug naar de heimat. Niet met hun veldrit, maar op 15 augustus met de Belgische kampioenschappen voor aspiranten.

 1. Peltenaar Bart Biemans (32) is einde contract bij FC Eindhoven en hoopt carrière in België af te sluiten: “Ik speelde nooit als prof in eigen land”
  Buitenlands voetbal

  Peltenaar Bart Biemans (32) is einde contract bij FC Eindhoven en hoopt carrière in België af te sluiten: “Ik speelde nooit als prof in eigen land”

  De naam Bart Biemans zegt u waarschijnlijk weinig, maar dat hoeft ook niet te verbazen. De Peltenaar speelde namelijk nooit voetbal op professioneel niveau in ons land, maar koos al vroeg voor een parcours in Nederland. Daar speelde hij, op een jaartje in Knokke na, zijn hele carrière. Maar mogelijk komt daar deze zomer een einde aan, want Biemans, 33 in maart, is einde contract.
 1. Beerschot-voorzitter Vrancken: "Ontgoocheld, maar ook nieuwe opportuniteiten"
  Play

  Beer­schot-voorzitter Vrancken: "Ontgoo­cheld, maar ook nieuwe opportuni­tei­ten"

 2. Van den Brom na sneeuwpartij: “Dit had niets met voetbal te maken. Een schande"
  Play

  Van den Brom na sneeuwpar­tij: “Dit had niets met voetbal te maken. Een schande"