Abi Raye scoorde drie keer voor Dragons op het veld van Watducks. Na vijf speeldagen telt de club uit Brasschaat nog steeds het maximum van de punten.
Volledig scherm
Abi Raye scoorde drie keer voor Dragons op het veld van Watducks. Na vijf speeldagen telt de club uit Brasschaat nog steeds het maximum van de punten. © Mpics

Hoofdrol voor Abi Raye in ruime zege van Dragons, Herakles stunt en Victory wint derby

HOCKEY EREDIVISIE VROUWENIn de Eredivisie bij de vrouwen stond er donderdagavond een vooruitgeschoven speeldag op het programma. Belangrijkste Antwerpse vaststellingen: Dragons won voor de vijfde keer op rij en maakte er op Watducks een demonstratie van, Herakles zorgde voor stuntwerk op het veld van Racing, Victory greep revanche tegen Antwerp en Braxgata scoort zes op zes tegen Léopold.

  1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
    Spaargids.be

    PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

    Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.