Abi Raye scoorde drie keer voor Dragons op het veld van Watducks. Na vijf speeldagen telt de club uit Brasschaat nog steeds het maximum van de punten.
Volledig scherm
Abi Raye scoorde drie keer voor Dragons op het veld van Watducks. Na vijf speeldagen telt de club uit Brasschaat nog steeds het maximum van de punten. © Mpics

Hoofdrol voor Abi Raye in ruime zege van Dragons, Herakles stunt en Victory wint derby

HOCKEY EREDIVISIE VROUWENIn de Eredivisie bij de vrouwen stond er donderdagavond een vooruitgeschoven speeldag op het programma. Belangrijkste Antwerpse vaststellingen: Dragons won voor de vijfde keer op rij en maakte er op Watducks een demonstratie van, Herakles zorgde voor stuntwerk op het veld van Racing, Victory greep revanche tegen Antwerp en Braxgata scoort zes op zes tegen Léopold.

  1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
    HLN Shop

    Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

    Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.