Remko Baudewyns bracht HO Wolvertem Merchtem terug in de match tegen Stekene met de gelijkmaker: “Ik voelde al snel dat het wel eens bingo kon zijn toen ik de bal raakte.”
Volledig scherm
Remko Baudewyns bracht HO Wolvertem Merchtem terug in de match tegen Stekene met de gelijkmaker: “Ik voelde al snel dat het wel eens bingo kon zijn toen ik de bal raakte.” © Geert Tresignie

HO Wolvertem Merchtem zet scheve situatie na de pauze recht. Doelpuntenmaker Remko Baudewyns: “Na de rust wel de nodige grinta getoond”

voetbal derde nationale AIn een match met twee gezichten zorgden goals van Baudewyns en De Keyser ervoor dat HO Wolvertem Merchtem opnieuw een thuisoverwinning wist te behalen, de vijfde in de laatste zes matchen al. Het behoud komt zo echt wel in het vizier gezien de bonus van negen punten op een barrageplaats.

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Lennert Doms en Sezoens Achilles Bocholt winnen beker van België tegen buur Sporting Pelt: “De tweede trofee van het seizoen is binnen”
  PREMIUM

  Lennert Doms en Sezoens Achilles Bocholt winnen beker van België tegen buur Sporting Pelt: “De tweede trofee van het seizoen is binnen”

  Na de bekerwinst van HB Sint-Truiden bij de dames kwamen Sezoens Achilles Bocholt en Sporting Pelt in een uitverkochte ‘Alverberg’ in actie. De twee topteams uit het noorden van Limburg zorgden voor een boeiende finale van de beker van België. De Damburgers wonnen nipt met 22-21 en pakken hun achtste beker van België en tweede trofee van het seizoen.