Jeugdproduct Remko Baudewyns beseft dat de eerste vijf matchen veel gaan bepalen richting het verdere verloop van de competitie.
Volledig scherm
Jeugdproduct Remko Baudewyns beseft dat de eerste vijf matchen veel gaan bepalen richting het verdere verloop van de competitie. © Geert Tresignie

HO Wolvertem Merchtem naar nummer zes Hamme. Remko Baudewyns: “Proberen aansluiting te maken met de middenmoot”

voetbal derde nationale AHO Wolvertem Merchtem trapt het nieuwe jaar op gang met een verplaatsing naar Hamme, dat op een zesde plaats staat. Zelf wisten Remko Baudewyns en maats voor de winterstop nog enkele plaatsjes te winnen en die lijn willen ze graag in het nieuwe jaar doortrekken. 

 1. Bryan Smeets eerste inkomende transfer voor ambitieus RWDM: “Seizoen kan niet snel genoeg beginnen”
  voetbal 1B

  Bryan Smeets eerste inkomende transfer voor ambitieus RWDM: “Seizoen kan niet snel genoeg beginnen”

  Nadat Jarno Libert eerder had beslist RWDM na drie seizoenen te verlaten voor een nieuw avontuur bij reeksgenoot Lierse, realiseerde de Brusselse club met de komst van Bryan Smeets van Lommel SK een eerste inkomende transfer. De Nederlander tekende een contract voor twee seizoenen met optie. Voorts kondigde RWDM aan een samenwerking op te starten met tweedenationaler RSD Jette.
 2. Spencer Littleson (Limburg United)na 70-78 thuisnederlaag tegen Donar Groningen: “Er had meer ingezeten, want het stokte in de afwerking”

  Spencer Littleson (Limburg United)na 70-78 thuisneder­laag tegen Donar Groningen: “Er had meer ingezeten, want het stokte in de afwerking”

  In de derde ronde van de BNXT play-offs kregen we in een goed gevulde Alverberg het duel der bekerwinnaars tussen Limburg United en Donar Groningen. Het werd een spannende, mooie wedstrijd tussen twee teams die aan elkaar gewaagd zijn. Alleen stokte het in de afwerking bij United en topteam Groningen met het grootste budget van Nederland stak de overwinning (70-78) op zak. Dinsdagavond om 19u30 is er in een kolkende topsporthal van MartiniPlaza de return.