De 23-jarige Timothy Oliseh was al in het buitenland actief: “Ik leerde er niet alleen mezelf, maar ook de wereld kennen.”
Volledig scherm
De 23-jarige Timothy Oliseh was al in het buitenland actief: “Ik leerde er niet alleen mezelf, maar ook de wereld kennen.” © Geert Tresignie

HO Wolvertem Merchtem en nieuwkomer Timothy Oliseh halverwege de voorbereiding: “Hoop mezelf hier verder te ontwikkelen”

voetbal derde nationale AHet bekeravontuur eindigde al snel voor HO Wolvertem Merchtem, waardoor het zich momenteel via oefenmatchen optimaal probeert voor te bereiden richting competitiestart. Zo ook aanvaller Timothy Oliseh, de enige en meer dan waarschijnlijk enige nieuwkomer van de fusieclub. 

 1. Lennert Versmissen na de bekerwinst van Dessel: “Deze mentale opsteker hadden we nodig”

  Lennert Versmissen na de bekerwinst van Dessel: “Deze mentale opsteker hadden we nodig”

  Het resterende programma in de vijfde ronde van de Croky Cup, begon vrijdagavond met een verrassing. Dessel, dat de voorbije weken in eerste nationale moeilijk zijn draai vond, zette met Virton een middenmotor uit de Challenger Pro League opzij. Voor de aanvang van het duel was er de vraag of dit bekerduel voor de Kempenaars op geen slecht moment zou komen. Na 120 minuten was het antwoord negatief. Integendeel.
 2. Sterk internationaal gekleurd Saturnus Michelbeke hervat competitie met duidelijk doel: “We willen meteen terug naar Liga A”
  Volleybal Eerste Nationale Dames

  Sterk internatio­naal gekleurd Saturnus Michelbeke hervat competitie met duidelijk doel: “We willen meteen terug naar Liga A”

  Nadat de openingswedstrijd tegen Zoersel vorig weekend werd afgelast wegens te veel coronabesmettingen bij Saturnus Michelbeke, hervat de degradant uit de liga A dit weekend de competitie met de topper tegen Volley Noorderkempen. Beide ploegen worden in eerste nationale naar voor geschoven als titelfavoriet. De Brakelse roodhemden haalden in het tussenseizoen liefst elf nieuwe speelsters uit tien verschillende landen aan boord. Deze week nog kwam de Canadese Wiebe over en volgende week landt de Australische international Maland in Michelbeke.