Met twee doelpunten had Diogo een belangrijk aandeel in de O-0-winst tegen Galati.
Volledig scherm
Met twee doelpunten had Diogo een belangrijk aandeel in de O-0-winst tegen Galati. © RV

Historisch! Niet Europees kampioen Barcelona maar RSCA Futsal naar Final Four van Champions League!

Futsal Champions LeagueRSCA had maar één opdracht vooraf: zo vaak mogelijk scoren tegen de Roemeense kampioen Galati. Met een 0-9-overwinning werd die job alvast tot een goed einde gebracht. Nadien moest men het resultaat van Pula-Barcelona afwachten. De Spanjaarden mochten maximaal met vijf doelpunten verschil winnen. Het werd 7-2. RSCA mag naar de Final Four van de Champions League!

 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.
 2. Sam Bilsen zet reddingsoperatie van GSG Aarschot voort: “We misten een grote jongen. Met de terugkeer van Mario Brown moet dat probleem opgelost zijn”
  Basketbal Top Division 2A

  Sam Bilsen zet reddings­ope­ra­tie van GSG Aarschot voort: “We misten een grote jongen. Met de terugkeer van Mario Brown moet dat probleem opgelost zijn”

  De hemel klaart uit boven Aarschot. GSG Aarschot zat in acuut degradatiegevaar, maar twee opeenvolgende overwinningen hebben voor een kentering gezorgd. De terugkeer van oudgediende Mario Brown is daar wellicht niet vreemd aan. Dit weekend wil de spelersgroep de vormcurve bevestigen in Pepinster, de nummer acht in Top Division 2A.