Hicham Gueroui wil de drie punten tegen Bocholt VV.
Volledig scherm
Hicham Gueroui wil de drie punten tegen Bocholt VV. © Bart Borgerhoff

Hicham Gueroui (RC Hades): “In Bocholt gaan we voor de drie punten, want we hebben nood aan een overwinning”

voetbal tweede nationale BIn tweede nationale B is er dit weekend opnieuw een Limburgse derby. Na de overwinning van Bocholt VV bij Sporting Hasselt komen de Damburgers zondagnamiddag aan de bak tegen RC Hades. Dit seizoen is Hades het team van de puntendelingen. Rots in de branding Hicham Gueroui (29) wil daar snel verandering in brengen.

 1. Senne Vits zet punt achter Rupel Boom-hoofdstuk en tekent bij Zweedse derdeklasser Dalkurd FF: “Ik koester geen revanchegevoelens”
  voetbal belgen in het buitenland

  Senne Vits zet punt achter Rupel Boom-hoofd­stuk en tekent bij Zweedse derdeklas­ser Dalkurd FF: “Ik koester geen revanchege­voe­lens”

  Ruim een maand nadat hij te horen kreeg dat hij mocht vertrekken bij Rupel Boom maakte Dalkurd FF dinsdag de transfer van Senne Vits wereldkundig. De 26-jarige doelman uit Sint-Pieters-Rode, deelgemeente van Holsbeek nabij Leuven, tekende een contract van twee seizoenen bij de Zweedse derdeklasser waarmee hij de komende dagen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen begint.
 2. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.