Hicham Gueroui wil de drie punten tegen Bocholt VV.
Volledig scherm
Hicham Gueroui wil de drie punten tegen Bocholt VV. © Bart Borgerhoff

Hicham Gueroui (RC Hades): “In Bocholt gaan we voor de drie punten, want we hebben nood aan een overwinning”

voetbal tweede nationale BIn tweede nationale B is er dit weekend opnieuw een Limburgse derby. Na de overwinning van Bocholt VV bij Sporting Hasselt komen de Damburgers zondagnamiddag aan de bak tegen RC Hades. Dit seizoen is Hades het team van de puntendelingen. Rots in de branding Hicham Gueroui (29) wil daar snel verandering in brengen.

 1. Dieter Meulenyzer is één van de blijvers bij leider Wevelgem: “Content met wat ik heb en op mijn leeftijd zit ik hier goed”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE B

  Dieter Meulenyzer is één van de blijvers bij leider Wevelgem: “Content met wat ik heb en op mijn leeftijd zit ik hier goed”

  Bij tweedeprovincialer SV Wevelgem City A doet Dylan Vanhaverbeke er volgend seizoen nog een vijfde jaar bij als sportief manager en coach. Intussen verlengden ook keeperstrainer Christophe Descamps, de broers Dieter en Mathias Meulenyzer, Brandon Delneste en Romain Roussel hun verblijf bij de leider in tweede B. Ze zijn er bij de Vlassers alvast vroeg bij.
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 1. Van honkvast in Peer tot Kuifje in basketbalgek Valencia: Pascal Meurs bouwt aan zijn sportieve droom
  Basketbal

  Van honkvast in Peer tot Kuifje in basketbal­gek Valencia: Pascal Meurs bouwt aan zijn sportieve droom

  Pascal Meurs (41) woont en werkt sinds 1,5 jaar in Valencia. De Perenaar is er aan de slag in L’Alqueria del Basket, de academie van de Spaanse basketbalgrootmacht. Een droom die uitkomt, al mag het voor Meurs nog meer worden. “Voor ik naar Valencia kwam, zat ik eigenlijk gebeiteld in Luxemburg. Ik was er hoofdcoach in eerste nationale. Toch klonk de lokroep uit Spanje en vooral het aanbod uit Valencia luider. Ik ben erop ingegaan, want ja, ik ben nog niet klaar met dromen in het basketbal.”