Met Desonta Bradford, hier in actie tegen Luik, won Antwerp Giants zijn drie wedstrijden.
Volledig scherm
Met Desonta Bradford, hier in actie tegen Luik, won Antwerp Giants zijn drie wedstrijden. © BELGA

Het reeds uitgeschakelde Antwerp Giants ziet zijn laatste Europees duel tegen Hapoel Holon als voorbereiding voor de belangrijke wedstrijden die er aankomen

basketbal bnxt-leagueTelenet Giants Antwerp speelt dinsdag op Hapoel Holon zijn laatste groepswedstrijd in de Fiba Europe Cup. Een match die geen invloed meer heeft op het klassement. Met twee zeges en drie nederlagen is Giants uitgeschakeld en maakt het geen kans meer om zich te plaatsen bij de top twee.

  1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
    TV

    STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

    Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).