Andreas Wieland (links op de foto) ondertekent zijn contract bij Beerschots algemeen directeur Fred Van den Steen en voorzitter Francis Vrancken.
Volledig scherm
Andreas Wieland (links op de foto) ondertekent zijn contract bij Beerschots algemeen directeur Fred Van den Steen en voorzitter Francis Vrancken. © RV/Beerschot

Het is nu ook officieel: 38-jarige Oostenrijker Andreas Wieland tekent voor twee seizoenen als trainer van Beerschot

Voetbal 1BHet is nu ook officieel: de 38-jarige Oostenrijker Andreas Wieland wordt de nieuwe coach van Beerschot. Wieland, die vorig seizoen in eigen land eersteklasser LASK trainde, ondertekende een overeenkomst voor twee jaar. Bij promotie naar 1A komt daar automatisch een derde jaar bij.

  1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
    Spaargids.be

    Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

    De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.