Andreas Wieland (links op de foto) ondertekent zijn contract bij Beerschots algemeen directeur Fred Van den Steen en voorzitter Francis Vrancken.
Volledig scherm
Andreas Wieland (links op de foto) ondertekent zijn contract bij Beerschots algemeen directeur Fred Van den Steen en voorzitter Francis Vrancken. © RV/Beerschot

Het is nu ook officieel: 38-jarige Oostenrijker Andreas Wieland tekent voor twee seizoenen als trainer van Beerschot

Voetbal 1BHet is nu ook officieel: de 38-jarige Oostenrijker Andreas Wieland wordt de nieuwe coach van Beerschot. Wieland, die vorig seizoen in eigen land eersteklasser LASK trainde, ondertekende een overeenkomst voor twee jaar. Bij promotie naar 1A komt daar automatisch een derde jaar bij.

  1. Dennis Hamers en Eendracht Termien ontvangen zaterdag KRC Genk voor eerste oefenduel: “We gaan de supporters een aangename partij serveren”
    voetbal derde nationale B

    Dennis Hamers en Eendracht Termien ontvangen zaterdag KRC Genk voor eerste oefenduel: “We gaan de supporters een aangename partij serveren”

    Naar goede gewoonte speelt derdenationaler Eendracht Termien zaterdag om 16 uur gastheer voor grote buur KRC Genk. Het is ook meteen het eerste officiële aantreden van Dennis Hamers als trainer van Termien. Na acht jaar Tomas Daumantas neemt de Maasmechelaar er de trainersfakkel over. “De grasmat ligt er als een biljart bij en onze spelers willen net als die van KRC Genk de toeschouwers op een aangename oefenpartij trakteren”, zegt Dennis Hamers.