Jorn Vancamp is na blessureleed en een coronabesmetting eindelijk weer wedstrijdfit.
Volledig scherm
Jorn Vancamp is na blessureleed en een coronabesmetting eindelijk weer wedstrijdfit. © FC Eindhoven / RV

Heroptredende Jorn Vancamp draagt met twee assists bij tot ruime zege FC Eindhoven: “Eindelijk weer voetballer”

Na een 2020 vol blessureleed zou dit hét jaar van Jorn Vancamp worden, maar ook in het eerste kwart van 2021 stond de 22-jarige Beerschothuurling aan de kant. Na een terugval in zijn revalidatie sloeg corona genadeloos toe en dus vierde de Hobokenaar pas vorige week zijn wederoptreden bij FC Eindhoven tegen MVV. Afgelopen weekend mocht Vancamp een half uur opdraven en dat volstond voor de aanvaller om met twee assists bij te dragen in de 1-5-zege tegen Dordrecht. De eerste overwinning voor de Eindhovenaren na 15 (!) matchen zonder driepunter.

 1. Rudi Verkempinck voorgesteld als nieuwe T1 van FC Mandel United. Lennert De Smul, Gauthier Libbrecht en Tom Van Hyfte de eerste bekende aanwinsten
  voetbal eerste nationale

  Rudi Verkempin­ck voorge­steld als nieuwe T1 van FC Mandel United. Lennert De Smul, Gauthier Libbrecht en Tom Van Hyfte de eerste bekende aanwinsten

  Bij eerstenationaler FC Mandel United werd er gisteren qua sportief beleid klare wijn geschonken. De Izegemse club stelde immers de 55-jarige Rudi Verkempinck als nieuwe trainer voor en had ook reeds vijf inkomende transfers in petto. Tom Van Hyfte, Lennert De Smul en Gauthier Libbrecht zijn de eerste bekende aanwinsten voor volgend seizoen.
 2. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 3. William Robeyns en Phoenix Brussels likken wonden na achtste opeenvolgende verlies: “Mentaliteit van sommigen moet anders”
  Basketbal Euromillions League

  William Robeyns en Phoenix Brussels likken wonden na achtste opeenvol­gen­de verlies: “Mentali­teit van sommigen moet anders”

  Voor Nieuwjaar draaide Phoenix Brussels opvallend goed mee in de middenmoot van het klassement. Sindsdien belandde de ploeg in een neerwaartse spiraal. Acht opeenvolgende nederlagen deden Phoenix afzakken naar de laatste plaats. De beoogde play-offs – een onrealistisch doel was dat allerminst – lijken een vervlogen droom. Wat is er aan de hand met Brussels?
 1. Klopp: "Ik snap kritiek fans op Super League, maar wij als team hebben hier niets mee te maken"
  Play
  Premier League

  Klopp: "Ik snap kritiek fans op Super League, maar wij als team hebben hier niets mee te maken"

 2. VTM-journalist Jarno Bertho: "Roep om BeNeLiga wordt luider"
  Play
  Voetbal

  VTM-journalist Jarno Bertho: "Roep om BeNeLiga wordt luider"