Ligaclub Hermes Oostende is nog op de drie fronten actief.
Volledig scherm
Ligaclub Hermes Oostende is nog op de drie fronten actief. © VDB

Hermes Oostende staat dit weekend voor topper tegen Gent en straks wellicht tegen Griekse Panathinaikos Athene in CEV Challenge Cup: “Vergiftigd geschenk”

VOLLEYBAL LIGA VROUWENHermes Rekkenshop Oostende staat in de achtste finales van de CEV Challenge Cup en hoefde daarvoor woensdagavond niet in actie te komen. Het coronavirus gooide immers roet in het eten bij tegenstander LVL Genk.

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Geschorste Frank Belmans gaat in Tienen op zoek naar eerste uitzege met Hoogstraten: “Na alle tegenslagen van de laatste weken kunnen we een opsteker gebruiken”
  voetbal eerste nationale

  Geschorste Frank Belmans gaat in Tienen op zoek naar eerste uitzege met Hoogstra­ten: “Na alle tegensla­gen van de laatste weken kunnen we een opsteker gebruiken”

  Als Hoogstraten zich nog wil redden, zal het toch dringend punten moeten beginnen pakken. Te beginnen zondag op bezoek bij het nummer veertien uit de stand Tienen. De Rooikens kunnen daarvoor in de dug-out wel niet rekenen op coach Frank Belmans, die begin deze week te horen kreeg dat hij tot 31 december geschorst is.