Om de honderden kinderen en jongeren een gepaste en veilige begeleiding te geven, kan de Wielerschool van Herentals rekenen op tientallen trainers en vrijwilligers.
Volledig scherm
Om de honderden kinderen en jongeren een gepaste en veilige begeleiding te geven, kan de Wielerschool van Herentals rekenen op tientallen trainers en vrijwilligers. © Jef Tegenbos

Herentalse afdeling van Vlaamse Wielerschool begint met honderden kinderen aan zijn 42ste werkjaar

wielrennen wielerschoolHet eerste weekend van oktober is voor de Vlaamse Wielerschool van Herentals synoniem voor een gezellige drukte. Op de Vorselaarsebaan maakten zaterdagmorgen meer dan honderd kinderen en jongeren hun opwachting om met de wintertrainingen van start te gaan. Volgende zaterdag is het de beurt aan de micro’s om op hun beurt aan te sluiten.

 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. Leider Borsbeke blijft maar winnen ondanks moeilijke weken: “Overlijden van Hayke zorgt voor drive”
  Voetbal Eerste provinciale

  Leider Borsbeke blijft maar winnen ondanks moeilijke weken: “Overlijden van Hayke zorgt voor drive”

  ’s Morgens de begrafenis bijwonen van de veel te vroeg overleden vrouw van een ploegmakker en ’s avonds de volle buit pakken op het veld van Berlare. Je moet het maar doen. Feit is dat leider Borsbeke, ondanks emotioneel bijzonder zware weken, wel een knappe tien op twaalf heeft neergezet. Het overlijden van Hayke, de vrouw van spits Junior Van Damme, heeft de groep emotioneel zwaar geraakt. Tegelijk zorgt het pijnlijke verlies voor een bijkomende gedrevenheid bij de promovendus.
 3. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.