Bryan Vinck speelde andermaal een secure wedstrijd in verdediging.
Volledig scherm
Bryan Vinck speelde andermaal een secure wedstrijd in verdediging. © Geert De Rycke

Herboren Erpe-Mere United hervat met klinkende overwinning tegen Svelta Melsele

Voetbal Derde nationale ANa een zwarte maand december heeft Erpe-Mere United zich prima herpakt. Op de eerste speeldag in het nieuwe jaar werd thuis met duidelijke 4-1-cijfers gewonnen tegen Svelta Melsele. Daardoor blijft de fusieploeg bovenaan meedraaien in derde nationale. De winst komt ook op een goed moment, want United staat voor een lastige periode.

  1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
    Tweakers

    Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

    De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.