Barnabas 'Barni' Bese speelde een prima partij tegen Zulte Waregem.
Volledig scherm
Barnabas 'Barni' Bese speelde een prima partij tegen Zulte Waregem. © PN

Herboren ‘Barni’ Bese (OHL): “Supergemotiveerd na ontgoochelend vorig seizoen”

Voetbal 1A“Van alle spelers van de huidige kern van OHL staat ‘Barni’ (Barnabas) Bese dit prille seizoenbegin het verst”, zegt coach Marc Brys. De Hongaarse flankspeler (27) lijkt herboren nadat hij vorig seizoen de grootste ontgoocheling van zijn carrière opliep door naast de Hongaarse EK-selectie te grijpen.

 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 2. Sven Dhoest en Knokke pakken belangrijke driepunter in Charleroi: “We wilden een reactie zien”
  voetbal eerste nationale

  Sven Dhoest en Knokke pakken belangrij­ke driepunter in Charleroi: “We wilden een reactie zien”

  Na vijf nederlagen op rij – de bekerexit tegen Beerschot VA incluis – heeft FC Knokke nog eens de rug gerecht. Op de zesde speeldag in eerste nationale ging de kustploeg met 0-2 winnen in en tegen Olympic Club Charleroi. Aanvaller Din Sula lukte na een een halfuur zijn eerste doelpunt in loondienst van Knokke, verdediger Vanraefelghem zette vijf minuten voor affluiten de zekerheid op het bord vanop de strafschopstip. Doelman Dhoest hield voor de tweede keer dit seizoen de nul.