Jack Vloeberghs opende in de eerste minuut de score voor Herakles tegen Beerschot. Uiteindelijk won Herakles de derby met 4-1.
Volledig scherm
Jack Vloeberghs opende in de eerste minuut de score voor Herakles tegen Beerschot. Uiteindelijk won Herakles de derby met 4-1. © Mpics

Herakles viert eerste zege van het seizoen: jongeren Vloeberghs en Delaisse scoren tegen Beerschot

HockeyDe mannen van Herakles hebben hun eerste overwinning van het seizoen beet. Op de vijfde speeldag gingen de jongens van coach Darran Bisley in een derby voorbij Beerschot: 4-1. Na een moeilijke voorbereiding en een zware competitiestart deed de zege enorm veel deugd in Lier. 

 1. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.
 1. Hannes Meeus (KVK Tienen) legt vinger op de wonde na nieuwe thuisnederlaag tegen Patro Eisden: “Missen creativiteit en snelheid om achterstand om te buigen”
  voetbal eerste nationale

  Hannes Meeus (KVK Tienen) legt vinger op de wonde na nieuwe thuisneder­laag tegen Patro Eisden: “Missen creativi­teit en snelheid om achter­stand om te buigen”

  KVK Tienen en zware thuisnederlagen, het begint een kwalijke gewoonte te worden. Niet dat Patro Eisden zoveel indruk maakte, althans niet in de eerste helft toen de Suikerploeg de rangen lange tijd perfect gesloten hield. Maar doelpunten net voor en net na de pauze deden de thuisploeg finaal de das om.
 2. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.
 3. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.