Hendrik Tuerlinckx (2.): “Meer en meer probeer ik mijn stempel te drukken en mijn visie mee door te geven.”
Volledig scherm
Hendrik Tuerlinckx (2.): “Meer en meer probeer ik mijn stempel te drukken en mijn visie mee door te geven.” © Vertommen

Hendrik Tuerlinckx begint met VHL aan nieuwe seizoen tegen ex-club Roeselare: “Het zal een speciale avond zijn”

volleybal emlNa dertien seizoenen bij Roeselare koos Hendrik Tuerlinckx voor het project van Haasrode Leuven. Voorbestemd, een cadeau van de kalendermaker,.. noem het zoals je wilt, maar de 33-jarige hoofdaanvaller trekt zaterdagavond met zijn nieuwe club naar zijn oude liefde. 

 1. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.
 2. Topschutter Conor Laerenbergh en Mariekerke-Branst gaan als nieuwe leider het weekend in: “We staan waar we thuishoren”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE A

  Topschut­ter Conor Laeren­bergh en Mariekerke-Branst gaan als nieuwe leider het weekend in: “We staan waar we thuishoren”

  Een statement was het vorige week. Mariekerke-Branst peuzelde voormalig leider Bonheiden helemaal op en nam op autoritaire wijze de, zij het gedeelde, eerste plaats over in tweede A. Onder meer dankzij twee goals van Conor Laerenbergh (ex-Antwerp en Beerschot) stond de 0-4 eindstand al aan de pauze op het bord en zo lijkt de titelfavoriet na een moeizame start eindelijk op toerental.