Hendrik Sweeck maakt tijdens de lockdown plaats voor andere zaken in het leven.
Volledig scherm
Hendrik Sweeck maakt tijdens de lockdown plaats voor andere zaken in het leven. © Mpics

Hendrik kan als enige van broers Sweeck momenteel niet crossen: “Focus op de jobs”

Veldrijden elite zonder contractLaurens Sweeck en Diether Sweeck haalden beiden de top tien van het Belgisch kampioenschap. Broer Hendrik (29) is een jaartje ouder en ploetert normaal ook in de modder bij de elites zonder contract. Door de coronamaatregelen is hij de enige van de drie broers, die zich momenteel niet in het veld kan manifesteren.

 1. Erevoorzitter Frans Bulcaen (86) van RC Waregem is overleden: “Er lopen er maar weinig rond met zoveel jaren trouwheid aan een club”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  Erevoorzit­ter Frans Bulcaen (86) van RC Waregem is overleden: “Er lopen er maar weinig rond met zoveel jaren trouwheid aan een club”

  In het O.L.V. van Lourdes Ziekenhuis in Waregem is erevoorzitter Frans Bulcaen (86) van eersteprovincialer Racing Waregem overleden. In het Mirakelstadion had hij heel veel verdiensten. Hij was een voorzitter uit de duizend. Frans Bulcaen maakte in 2006 via de eindronde de promotie naar de toenmalige tweede klasse mee. In april 2012 werd hij als preses van RC Waregem opgevolgd door Jan Devos. Nadien bleef Frans Bulcaen ‘zijn’ Rassing trouw.
 2. Laura Verdonschot komt boven water in Mol: “Beter, maar nog lang niet goed genoeg”
  Veldrijden

  Laura Verdon­schot komt boven water in Mol: “Beter, maar nog lang niet goed genoeg”

  Laura Verdonschot (Pauwels Sauzen-Bingoal) was met een zevende plaats bij de vrouwen de beste Limburgse in Zilvermeercross in Mol. De Lommelse was daarmee ook beste Belgische na liefst zes Nederlanders. Julie Brouwers (Vondemolen-De Ceuster) pakte in dezelfde cross de 27ste plaats. Bij de mannen tikte Timo Kielich (Credishop-Fristads) als vijftiende aan, Arne Baers (Acrog Balen) werd 42ste.
 1. Kirsten Flipkens: "Week uitstel van Australian Open zou juiste keuze zijn"
  Play

  Kirsten Flipkens: "Week uitstel van Australian Open zou juiste keuze zijn"

 2. De drie goals van Club op het Kiel, gemiste penalty Kums, de Genkse ‘sneeuwmatch’: alle beelden van speeldag 21
  Play
  Jupiler Pro League

  De drie goals van Club op het Kiel, gemiste penalty Kums, de Genkse ‘sneeuw­match’: alle beelden van speeldag 21

  0:03