Marith Vanhove zette op de Markt van Deinze de wedstrijd voor meisjes jeugd op haar naam. In de achtergrond juicht ook Hélène Hesters als beste nieuwelinge.
Volledig scherm
Marith Vanhove zette op de Markt van Deinze de wedstrijd voor meisjes jeugd op haar naam. In de achtergrond juicht ook Hélène Hesters als beste nieuwelinge. © Robby Verdickt

Hélène Hesters tuk op Oost-Vlaamse titel: “Heb me na tegenvallend BK met winst in Deinze goed herpakt”

Wielrennen meisjes nieuwelingenHélène Hesters (16) koerst een jaar en heeft al een zege op zak. Woensdag was ze in Deinze de beste nieuwelinge. In een koers met de junioren eindigde ze vierde. Na de junioren Marith Vanhove, Lani Wittevrongel en Julie Hendrickx.

  1. Sterk internationaal gekleurd Saturnus Michelbeke hervat competitie met duidelijk doel: “We willen meteen terug naar Liga A”
    Volleybal Eerste Nationale Dames

    Sterk internatio­naal gekleurd Saturnus Michelbeke hervat competitie met duidelijk doel: “We willen meteen terug naar Liga A”

    Nadat de openingswedstrijd tegen Zoersel vorig weekend werd afgelast wegens te veel coronabesmettingen bij Saturnus Michelbeke, hervat de degradant uit de liga A dit weekend de competitie met de topper tegen Volley Noorderkempen. Beide ploegen worden in eerste nationale naar voor geschoven als titelfavoriet. De Brakelse roodhemden haalden in het tussenseizoen liefst elf nieuwe speelsters uit tien verschillende landen aan boord. Deze week nog kwam de Canadese Wiebe over en volgende week landt de Australische international Maland in Michelbeke.