Marith Vanhove zette op de Markt van Deinze de wedstrijd voor meisjes jeugd op haar naam. In de achtergrond juicht ook Hélène Hesters als beste nieuwelinge.
Volledig scherm
Marith Vanhove zette op de Markt van Deinze de wedstrijd voor meisjes jeugd op haar naam. In de achtergrond juicht ook Hélène Hesters als beste nieuwelinge. © Robby Verdickt

Hélène Hesters tuk op Oost-Vlaamse titel: “Heb me na tegenvallend BK met winst in Deinze goed herpakt”

Wielrennen meisjes nieuwelingenHélène Hesters (16) koerst een jaar en heeft al een zege op zak. Woensdag was ze in Deinze de beste nieuwelinge. In een koers met de junioren eindigde ze vierde. Na de junioren Marith Vanhove, Lani Wittevrongel en Julie Hendrickx.

 1. Quinten Hermans trekt met goed gevoel naar eerste cross: “Heel tevreden over mijn wegcampagne”
  Wielrennen profs

  Quinten Hermans trekt met goed gevoel naar eerste cross: “Heel tevreden over mijn wegcampag­ne”

  Quinten Hermans (Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux) reed deze week met de GP Denain zijn laatste wegwedstrijd van het seizoen. De Looienaar last geen rustpauze in, want zaterdag staat hij al aan de start van de Ethias Cross in Bredene. Hermans heeft er een opvallende wegcampagne opzitten met een aantal toptienplaatsen, maar met vooral veel aanvalswerk. “Ik heb veel geleerd, onder meer dat ik kan meespelen in de finales van grote wedstrijden”, vertelt Hermans.
 2. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 3. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).