Hélène Brasseur speelt onbevreesd op het EK in Amstelveen. Ze maakt zich met de Red Panthers op voor de halve finale tegen Nederland.
Volledig scherm
Hélène Brasseur speelt onbevreesd op het EK in Amstelveen. Ze maakt zich met de Red Panthers op voor de halve finale tegen Nederland. © Photo News

Hélène Brasseur is één van de revelaties bij de Red Panthers: “Het gaat allemaal geweldig snel”

HOCKEYDe Panthers spelen vrijdag op het EK in Amstelveen hun halve finale tegen Nederland. Eén van de jonge revelaties bij de Belgen is zonder twijfel Hélène Brasseur. De 19-jarige speelster van Gantoise kent een absoluut topjaar. Vorige maand speelde ze met haar club landskampioen, nu staat ze op het EK tussen de absolute hockeytop. “Het gaat snel, ik vind het zelf een beetje zot”, lacht Brasseur.

  1. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
    Energie

    Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

    Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.