Helena Gilson (10): "Na een 1-2-achterstand hebben we mooi teruggevochten met ons team."
Volledig scherm
Helena Gilson (10): "Na een 1-2-achterstand hebben we mooi teruggevochten met ons team." © Geert De Rycke

Helena Gilson (Asterix Avo): “We zijn nog in volle opbouw met de nieuwe speelsters in ons team”

volleybal liga a vrouwenKris Vansnick, coach van Asterix Avo, had een boeiende volleybalavond voorspeld net voor het regionaal duel tussen Asterix Avo en VC Oudegem. Het publiek werd inderdaad getrakteerd op vijf bewogen sets met wisselende kansen voor beide partijen. De thuisploeg uit Beveren pakte voor de tweede maal op rij twee punten.

 1. Lukas Van Eenoo en KVC Westerlo ontvangen OH Leuven in achtste finale Croky Cup: “We geloven in onze kansen”
  VOETBAL BEKER VAN BELGIË

  Lukas Van Eenoo en KVC Westerlo ontvangen OH Leuven in achtste finale Croky Cup: “We geloven in onze kansen”

  Gaat er na Royal Antwerp FC opnieuw een eersteklasser voor de bijl in het Kuipje? Een maand na de 2-1-winst tegen The Great Old is KVC Westerlo woensdagavond gastheer voor OH Leuven, momenteel het nummer 13 in de Jupiler Pro League. Voor de trotse leider in 1B blijft de competitie nog altijd prioritair, maar een nieuwe bekerstunt zou het enthousiasme in Westerlo alleen nog maar voort aanwakkeren.
 2. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.