Heleen Jaques is momenteel aan de slag bij AA Gent Ladies, maar stopt eind dit seizoen met voetballen en gaat met een uitgebreid takenpakket aan de slag bij de Voetbalbond.
Volledig scherm
Heleen Jaques is momenteel aan de slag bij AA Gent Ladies, maar stopt eind dit seizoen met voetballen en gaat met een uitgebreid takenpakket aan de slag bij de Voetbalbond. © Geert De Rycke

Heleen Jaques moet peil Belgisch vrouwenvoetbal opkrikken: “Overtuigd dat er in België voldoende talent is”

VROUWENVOETBAL SUPER LEAGUEHeleen Jaques (32) nam al afscheid van de Red Flames, eind dit seizoen zet ze bij AA Gent Ladies een punt achter haar voetbalcarrière. Bij de Belgische Voetbalbond begint ze nadien aan een nieuw én goed gevuld takenpakket.

 1. Saturnus Michelbeke haalt met Marie-Hélène Verlinden tweede Belgische versterking terug uit de States: “Hebben gestalte nodig”
  VOLLEYBAL LIGA VROUWEN

  Saturnus Michelbeke haalt met Ma­rie-Hélè­ne Verlinden tweede Belgische verster­king terug uit de States: “Hebben gestalte nodig”

  Na de wanprestatie tegen Oudegem rechtte Saturnus Michelbeke woensdagavond de rug tegen VDK Gent. De speelsters van coach Frankart pakten zelfs de eerste set in de derby, maar konden het hoge niveau geen volledige wedstrijd aanhouden. Saturnus streed voor wat het waard was met een sterke Goele Van Den Ouweland. Puntenwinst zat er evenwel niet in zodat de ploeg op de voorlaatste plaats blijft hangen. Het meest opvallende nieuws raakte na afloop bekend. Saturnus haalt immers volgend seizoen een tweede Belgische versterking terug uit Amerika.
 1. Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

  Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

 2. Clement na nederlaag op Sclessin: "Het wordt heel bizar"
  Play

  Clement na nederlaag op Sclessin: "Het wordt heel bizar"