Woensdag wordt de aftrap gegeven van de wedstrijden om de Beker van Heist.
Volledig scherm
Woensdag wordt de aftrap gegeven van de wedstrijden om de Beker van Heist. © Mpics

Heistse voetbalclubs én KFC Putte zetten hun schouders onder de Beker van Heist 2.0

VoetbalIn Heist-op-den-Berg en directe omgeving neemt de voetbalkoorts toe. KSK Heist en enkele clubs uit de regio, waaronder ook KFC Putte, hebben hun schouders gezet onder een initiatief dat al vroeger bestond, maar nu nieuw leven is ingeblazen: de Beker van Groot-Heist. Woensdag 28 juli wordt de aftrap gegeven van de eerste wedstrijden.

 1. Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Vuelta
  8

  Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro

  Vrijdag 19 augustus gaat de Ronde van Spanje van start. Blikvanger aan het vertrek in het Nederlanse Utrecht is onze Remco Evenepoel. De 22-jarige Belg is een van de topfavorieten om de eindzege in de wacht te slepen, maar de concurrentie is niet van de poes. Denk jij dat hij aan het langste eind kan trekken? Bewijs dat je de grootste kenner bent met de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro cash.
 2. Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezelnetwerk?
  Mijntelco

  Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezel­net­werk?

  Fiber, ofwel glasvezel, is het internetnetwerk van de toekomst. Op dit moment heeft nog maar 8 procent van de Belgen toegang tot fiber. Maar de komende jaren wordt het glasvezelnetwerk stevig uitgebreid en zal het huidige kopernetwerk vervangen. Wat betekent dit voor jou? Welke voordelen biedt fiberinternet? En hoe kan je er nu al gebruik maken? Mijntelco.be legt het uit.