Tibo Andries (rechts) viert zijn eerste doelpunt tegen Diest met zijn ploegmaats.
Volledig scherm
Tibo Andries (rechts) viert zijn eerste doelpunt tegen Diest met zijn ploegmaats. © VDB

Hattrickheld Tibo Andries wil Torhout ook voorbij Tempo Overijse loodsen: “Ik schat hen hoger in dan Diest”

voetbal eindronde derde nationaleNog één overwinning scheidt KM Torhout van promotie naar de tweede amateurreeks. Winst tegen reeksgenoot Tempo Overijse dit weekend betekent dat de Velodroomformatie na een lang seizoen alsnog de kers op de taart kan zetten. Aanvaller Tibo Andries, die vorig weekend in de 5-0-zege tegen Diest drie keer trefzeker was, laadt zich samen met zijn ploegmaats nog éénmaal op voor de grote seizoensfinale.

 1. Topper Benjamin Lutun is verhuisd naar Duinkerke maar blijft bij SK Nieuwkerke en komt op donderdag trainen: “Voor zo’n speler vind ik dat we dit als groep moeten aanvaarden”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE B

  Topper Benjamin Lutun is verhuisd naar Duinkerke maar blijft bij SK Nieuwkerke en komt op donderdag trainen: “Voor zo’n speler vind ik dat we dit als groep moeten aanvaarden”

  Tweedeprovincialer SK Nieuwkerke wil beter en meer dan vorig seizoen toen het twaalfde eindigde. Met Eddy Verbeeck en terug van weggeweest zijn assistent Geert Brouton trok de club van voorzitter Christophe Croquette een nieuw trainersduo aan. Er zijn ook heel wat nieuwe spelers. “We hadden door blessures en geen grote kern een moeilijk seizoen”, zegt de voorzitter.
 2. Dames van S-Bikes Doltcini staan hun mannetje: “Medaille op BK van Dina Scavone is geen toeval”
  Wielrennen

  Dames van S-Bikes Doltcini staan hun mannetje: “Medaille op BK van Dina Scavone is geen toeval”

  Zondag veroverde Dina Scavone in Middelkerke de zilveren medaille op het Belgisch kampioenschap voor clubteams. Voor S-Bikes Doltcini is het een nieuw hoogtepunt dit seizoen. Zowel bij de mannen als bij de dames kan de ploeg uitstekende resultaten voorleggen. Hoewel het team zeker niet de grootste in het peloton is, behaalde men de voorbije maanden wel al zestien overwinningen.