Hoggas (midden achteraan) viert één van z'n doelpunten met Efford, Mertens, Reyners en Nkaka.
Volledig scherm
Hoggas (midden achteraan) viert één van z'n doelpunten met Efford, Mertens, Reyners en Nkaka. © BELGA

Hattrickheld Hoggas lukte drie goals in één helft: “Dit maakte ik nog nooit mee”

voetbal 1BWaasland-Beveren haalde het vrijdagavond met 0-3 op het veld van Virton en blijft zo zeker alleen tweede in 1B. Lang zoeken naar de man van de match hoefde niet, want Kevin Hoggas zette met een hattrick de eindstand in de eerste helft al op het bord. Een mooie sportieve revanche voor de Fransman, die na een goeie start bij Waasland-Beveren de laatste maanden naar de bank verzeilde.

 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. Vicewereldkampioen Marten Van Riel verlaat Canadese succescoach voor Belg Glenn Poleunis: “Veranderen om nog progressie te maken”
  Triatlon

  Vicewereld­kam­pi­oen Marten Van Riel verlaat Canadese succes­coach voor Belg Glenn Poleunis: “Veranderen om nog progressie te maken”

  Het nieuwe triatlonseizoen laat nog even op zich wachten, maar toch zijn de Belgische topatleten al volop met hun voorbereiding bezig. Nadat begin deze week uitlekte dat Pieter Heemeryck niet langer samenwerkt met Frederik Van Lierde als coach, maakt nu ook vicewereldkampioen Marten Van Riel bekend dat hij de stal van de Canadese topcoach Joel Filliol verlaat om in zee te gaan met onze landgenoot Glenn Poleunis en zijn PTC-team.