Een duel uit de bekermatch tussen Colin Dumoulin (SV Rumbeke, l.) en Mathieu Vlieghe (Boezinge, r.)
Volledig scherm
Een duel uit de bekermatch tussen Colin Dumoulin (SV Rumbeke, l.) en Mathieu Vlieghe (Boezinge, r.) © VDB

Harold Cool maakt voor SV Rumbeke winnende treffer in bekerduel tegen Boezinge (2-1): “Ik scoor nochtans heel weinig”

Voetbal eerste ronde Beker van BelgiëEersteprovincialer SV Rumbeke plaatste zich ten nadele van reeksgenoot Boezinge voor de tweede ronde van de Beker van België. De formatie van coach Geert Broeckaert haalde het met nipte 2-1-cijfers. De drie goals vielen vlak voor de rust en het was de 33-jarige Rumbekenaar Harold Cool die de winnende treffer voor zijn rekening nam.

 1. Vincent Mahieu en KRB Jabbeke starten uitstekend aan nieuw krachtbalseizoen: “Zijn verplicht om zo lang mogelijk voorin mee te strijden”
  Krachtbal eerste nationale

  Vincent Mahieu en KRB Jabbeke starten uitstekend aan nieuw krachtbal­sei­zoen: “Zijn verplicht om zo lang mogelijk voorin mee te strijden”

  Eerstenationaler KRB Jabbeke is met twee overwinningen op rij uitstekend aan het seizoen gestart. Vooral de 18-22-zege op de openingsspeeldag, op het veld van titelfavoriet Sint-Michiels, was een aangename verrassing voor de troepen van coach Vincent Mahieu, die met een gewijzigde spelerskern aan het nieuwe seizoen gestart is.
 2. Dylan Audenaert en FC Walem willen na eerste punt ook zege tegen VV Duffel: “Winnen is een must”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE A

  Dylan Audenaert en FC Walem willen na eerste punt ook zege tegen VV Duffel: “Winnen is een must”

  Tweedeprovincialer FC Walem leek vorig weekend af te stevenen op een derde nederlaag op rij, maar in de toegevoegde tijd bezorgde Dylan Audenaert (26) zijn ploeg nog een punt, 1-1 werd het bij Bonheiden. In de rangschikking maakt het logischerwijze weinig verschil uit, maar op mentaal vlak betekende het late gelijkspel wel een boost in aanloop naar het duel met VV Duffel van aanstaande zondag. Een degradatiewedstrijd?