Bruno Derveaux, hoofdtrainer van Racing Harelbeke, beseft dat een gelijkspel bij de hekkensluiter niet volstaat.
Volledig scherm
Bruno Derveaux, hoofdtrainer van Racing Harelbeke, beseft dat een gelijkspel bij de hekkensluiter niet volstaat. © Robby Verdickt

Harelbeke raakt niet verder dan 1-1-gelijkspel bij rode lantaarn Erpe-Mere United: “Voor ons is één punt te weinig”

Voetbal tweede nationale AUit bij rode lantaarn Erpe-Mere United kwam RC Harelbeke niet verder dan 1-1. Te weinig, weet trainer Bruno Derveaux. Hij mocht zaterdag weer in de dug-out zitten. Zijn schorsing van drie maand werd herleid tot... drie weken.

 1. Jari Timmerman komt na blessureleed opnieuw aan de oppervlakte bij SV Oostkamp: “Moeilijk om jezelf in een goed draaiende ploeg te knokken”
  Voetbal tweede nationale A

  Jari Timmerman komt na blessure­leed opnieuw aan de oppervlak­te bij SV Oostkamp: “Moeilijk om jezelf in een goed draaiende ploeg te knokken”

  SV Oostkamp bezet na twintig speeldagen een knappe derde plaats in tweede nationale A. De promovendus moet enkel Lokeren-Temse en Sparta Petegem voor zich dulden, die respectievelijk een bonus van zes en vijf punten tellen op de nummer drie. De rood-witte formatie ontvangt dit weekend Oudenaarde, de ploeg waar Oostkamp begin dit jaar nog met 4-2 ging verliezen. “We zijn uit op revanche”, klinkt het bij Jari Timmerman.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.