Spits Ousmane Diakho van Westhoek en centrale verdediger Oscar Van Mol van Harelbeke (r.) kijken de aanstormende bal recht in de ogen.
Volledig scherm
Spits Ousmane Diakho van Westhoek en centrale verdediger Oscar Van Mol van Harelbeke (r.) kijken de aanstormende bal recht in de ogen. © VDB

Harelbeke knoopt aan met winst, voor Westhoek dreigt het een lang en moeilijk seizoen te worden

VOETBAL TWEEDE nationale AOp basis van meer overwicht in de eerste helft won tweedenationaler KRC Harelbeke de zespuntenwedstrijd op KVK Westhoek verdiend (2-3). Al hadden de ‘Ratten’ wel niet veel overschot. Belangrijkste is evenwel de zege na een 1 op 12. Harelbeke klimt naar de negende plaats, Westhoek blijft veertiende.

  1. Zieke Fanno Nijst (Olsa Brakel) moet topper tegen Petegem op computerscherm volgen: “Eerste keer in vijftien jaar als hoofdcoach”
    voetbal tweede nationale A

    Zieke Fanno Nijst (Olsa Brakel) moet topper tegen Petegem op computer­scherm volgen: “Eerste keer in vijftien jaar als hoofdcoach”

    Op leider Ninove na kruisen alle ploegen uit de top zes van het klassement in tweede nationale A woensdagavond de degens. Dat levert uiteraard enkele topaffiches op met Lokeren-Zwevezele en Sparta Petegem-Olsa Brakel (aftrap om 19.30 uur). Als Olsa de kloof met de kop van het klassement niet te groot wil laten worden, zal het minstens een punt moeten pakken op het veld van de sterke Spartanen. Die pakten immers recent negen op negen en scoorden veertien keer de voorbije drie wedstrijden.