Hans Wynants (l.) in een duel met Jorrit Cabanier van Witgoor Sport. Een duel dat De Kempen vorige week zijn tweede zege opleverde.
Volledig scherm
Hans Wynants (l.) in een duel met Jorrit Cabanier van Witgoor Sport. Een duel dat De Kempen vorige week zijn tweede zege opleverde. © Mpics

Hans Wynants trekt met De Kempen naar Termien: “Niet constant met ons klassement bezig zijn”

voetbal derde nationale BVoor De Kempen staat zondagnamiddag in derde nationale B de verplaatsing naar Termien op het programma. Op het veld van de Genkse formatie moet de Kempische fusieclub, na de 4-2-winst van vorige week tegen de buren van Witgoor, trachten te bevestigen.

 1. Freddy Loix en Pieter Tsjoen aan de start van de 90ste editie van de Monte-Carlo

  Freddy Loix en Pieter Tsjoen aan de start van de 90ste editie van de Mon­te-Car­lo

  De troepen van Pieter Tsjoen zijn goed vertegenwoordigd in Monaco, waar de eerste WK-rally van het seizoen traditioneel op de kalender staat. In de kleuren van PTR, het team van de Oost-Vlaamse rallyman en ondernemer Pieter Tsjoen, zien we twee wagens: een Skoda Fabia Evo voor Freddy Loix en Pieter Tsjoen zelf en een Renault Clio RS Line voor Tim Van Parijs en Kurt Heyndrickx. Beide teams hebben al ervaring in de legendarische Monte-Carlo en vertrekken dus met een zekere ambitie.
 2. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.