KRB Jabbeke probeert dit seizoen eindelijk binnen te halen waar het al jaren op hoopt: de titel.
Volledig scherm
KRB Jabbeke probeert dit seizoen eindelijk binnen te halen waar het al jaren op hoopt: de titel. © RV

Hans Meire en KRB Jabbeke blijven op titelkoers: “Jonge gasten zetten ons week na week onder druk om te blijven presteren”

KRACHTBAL EERSTE NATIONALEEen week na het eerste puntenverlies van het seizoen heeft KRB Jabbeke uitgepakt met een vlotte 17-24-zege tegen Grenskracht Menen. Jabbeke blijft zo de kop van het klassement aanvoeren in eerste nationale, met één puntje voorsprong op eerste achtervolger Inter Assebroek.

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Ramadan brengt beste in Din Sula (FC Knokke) naar boven: “Fysiek voel ik weinig weerslag en mentaal is de winst enorm”
  PREMIUM
  voetbal eerste nationale

  Ramadan brengt beste in Din Sula (FC Knokke) naar boven: “Fysiek voel ik weinig weerslag en mentaal is de winst enorm”

  SV Knokke bikkelt mee voor een plekje in de top vijf van eerste nationale en kan bij die uitdaging opnieuw rekenen op prijsschutter Din Sula. De aanvaller stond in februari even geblesseerd aan de kant, maar bewees afgelopen weekend opnieuw van goudwaarde te zijn voor de kustploeg. Din Sula nam alle doelpunten bij de 4-1-zege tegen Dessel Sport voor zijn rekening. Een straffe prestatie van de 25-jarige goaltjesdief, zeker als je weet dat hij zich aan de regels van de ramadan houdt.