Een beeld uit een duel van vorig seizoen. Hans Hannes (centraal) controleert de bal voor Tom Proost (KFC Turnhout).
Volledig scherm
Een beeld uit een duel van vorig seizoen. Hans Hannes (centraal) controleert de bal voor Tom Proost (KFC Turnhout). © Mpics

Hans Hannes ontvangt zaterdag met Witgoor de buren van Dessel Sport

Voetbal Derde nationale BHet aftellen is begonnen. Na maanden van individuele trainingen en de heropstart van de groepsbijeenkomsten, staat voor Witgoor zaterdag het eerste oefenduel op het programma. De ploeg uit derde nationale B is om 19.30 uur gastheer voor de dorpsgenoten van Dessel Sport.

  1. Didier Haenen mag met SV Belisia in beker naar Gentse Ghelamco Arena: “Op die grasmat mogen spelen is voor elk van ons een uitdaging”
    VOETBAL BEKER VAN BELGIË

    Didier Haenen mag met SV Belisia in beker naar Gentse Ghelamco Arena: “Op die grasmat mogen spelen is voor elk van ons een uitdaging”

    Wanneer je op een avond op weg naar de kust passeert aan de mooi verlichte Ghelamco Arena in Gent, bekruipt je steevast het gevoel van een mythische aantrekkingskracht. Een rondvraagje de voorbije dagen, leerde ons dat veel mensen in de entourage van tweedenationaler SV Belisia opteerden voor een cupduel met Standard, Anderlecht of, hoe kan het anders, KRC Genk. Is de bekertegenstander in de 1/16de finale met AA Gent dan een tegenvaller, vroegen we kapitein Didier Haenen.