Hannes Van Der Bruggen met de kapiteinsband, nadat hij Vanhoutte verving tegen STVV: “Charles doet dat uitstekend, ik hoef hem niks bij te leren. En we zijn in de kleedkamer uiteraard met enkele jongens die het voortouw nemen.”
Volledig scherm
Hannes Van Der Bruggen met de kapiteinsband, nadat hij Vanhoutte verving tegen STVV: “Charles doet dat uitstekend, ik hoef hem niks bij te leren. En we zijn in de kleedkamer uiteraard met enkele jongens die het voortouw nemen.” © Photo News

Hannes Van Der Bruggen voor het eerst met Cercle in Ghelamco Arena: “Bankzitten is niet leuk, neen”

VOETBAL EERSTE KLASSE AVorig seizoen miste Hannes Van Der Bruggen de verplaatsing met Cercle Brugge naar AA Gent door een rode schorsingsdag. Zondag trekt de Vereniging naar de Ghelamco Arena, maar het valt af te wachten of het Gentse jeugdproduct dit keer wel in actie komt. De voorbije twee weken bleef Van Der Bruggen aan  de bank gekluisterd. “Ik had me dit seizoen helemaal anders voorgesteld, maar ik blijf keihard knokken om mijn plaats terug te winnen?”

  1. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
    Spaargids.be

    Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

    Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.