Hannes Van Der Bruggen met de kapiteinsband, nadat hij Vanhoutte verving tegen STVV: “Charles doet dat uitstekend, ik hoef hem niks bij te leren. En we zijn in de kleedkamer uiteraard met enkele jongens die het voortouw nemen.”
Volledig scherm
Hannes Van Der Bruggen met de kapiteinsband, nadat hij Vanhoutte verving tegen STVV: “Charles doet dat uitstekend, ik hoef hem niks bij te leren. En we zijn in de kleedkamer uiteraard met enkele jongens die het voortouw nemen.” © Photo News

Hannes Van Der Bruggen voor het eerst met Cercle in Ghelamco Arena: “Bankzitten is niet leuk, neen”

VOETBAL EERSTE KLASSE AVorig seizoen miste Hannes Van Der Bruggen de verplaatsing met Cercle Brugge naar AA Gent door een rode schorsingsdag. Zondag trekt de Vereniging naar de Ghelamco Arena, maar het valt af te wachten of het Gentse jeugdproduct dit keer wel in actie komt. De voorbije twee weken bleef Van Der Bruggen aan  de bank gekluisterd. “Ik had me dit seizoen helemaal anders voorgesteld, maar ik blijf keihard knokken om mijn plaats terug te winnen?”

 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Len Dejaegher en SV Diksmuide B tanken vertrouwen na eerste seizoenszege: “We kunnen nog heel wat vooruitgang boeken”
  voetbal derde provinciale A

  Len Dejaegher en SV Diksmuide B tanken vertrouwen na eerste seizoensze­ge: “We kunnen nog heel wat vooruit­gang boeken”

  Het heeft even geduurd, maar na zeven speeldagen heeft SV Diksmuide B een eerste seizoenszege eindelijk te pakken in derde provinciale A. En wat voor een: het stuurde Adinkerke met het schaamrood op de wangen naar huis met een vooroorlogse 13-0-zege. Welgekomen ademruimte voor de ploeg van aanvoerder Len Dejaegher, die dit weekend naar de ongeslagen leider Lombardsijde trekt.