Hannes Van Der Bruggen in duel met Torp van KV Kortrijk: “We hebben de drie punten in het Guldensporenstadion niet gestolen, maar die wedstrijd hadden we eigenlijk veel vroeger op slot moeten kunnen gooien.”
Volledig scherm
Hannes Van Der Bruggen in duel met Torp van KV Kortrijk: “We hebben de drie punten in het Guldensporenstadion niet gestolen, maar die wedstrijd hadden we eigenlijk veel vroeger op slot moeten kunnen gooien.” © Photo News

Hannes Van Der Bruggen staat met Cercle Brugge voor twee cruciale duels: “Na de 6 op 6 niet denken dat het vanzelf zal gaan”

VOETBAL 1AZaterdag in Sint-Truiden en dinsdag tegen Seraing: Cercle Brugge staat voor twee cruciale duels waarin het de ‘operatie redding’ voort gestalte wil geven. Aanvoerder Hannes Van Der Bruggen, één van de uitblinkers bij de zege in Kortrijk, ziet kansen om te oogsten, maar beseft dat de jongste 6 op 6 niks garandeert. “Positief is dat we al weken op de goede weg waren en nu ook punten pakken.”

  1. Lotte Claes snelt naar provinciale titel bij senioren: “Dit is een grote verrassing voor mij”
    VELDLOPEN

    Lotte Claes snelt naar provincia­le titel bij senioren: “Dit is een grote verrassing voor mij”

    Op het West-Vlaams kampioenschap veldlopen in Eernegem kregen we bij de senioren vrouwen een verrassende winnares. Lotte Claes (28) toonde zich na een verstandige wedstrijd de beste en liet in de slotkilometers master Saartje Speleers en favoriete Saskia Vens achter zich. “Ik maak binnenkort de overstap naar het wielrennen en deze wedstrijd pikte ik, op aandringen van mijn vriend en trainer Jan Petralia, nog even mee”, zegt ze.