Olivier Deman (links) dwong twee strafschoppen af, Jérémy Taravel (midden) zette de laatste om op weg naar de winst van Cercle in Leuven.
Volledig scherm
Olivier Deman (links) dwong twee strafschoppen af, Jérémy Taravel (midden) zette de laatste om op weg naar de winst van Cercle in Leuven. © Belga

Hannes Van Der Bruggen (Cercle) na bekerwinst in Leuven: “Wisten niet dat nieuwe coach in tribune zat”

voetbalCercle Brugge ging vandaag winnen in Leuven en bekert een rondje verder. En Cercle heeft sinds deze namiddag een nieuwe coach en een nieuwe assistent-coach. Genoeg stof om na de bekermatch een boompje op te zetten. Met twee spelers die eerder met Yves Vanderhaeghe samenwerkten, met de kapitein én met de beloftentrainer die het team in Leuven naar winst coachte.

 1. Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefictionseries om te streamen

  Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefic­ti­onse­ries om te streamen

  Door de toevoeging van HBO Max werd het aanbod van Streamz afgelopen maandag uitgebreid met enkele kleppers van formaat, met sciencefictionserie ‘Raised by Wolves’ van ‘Alien’-regisseur Ridley Scott als uitschieter. De ideale gelegenheid – als u het ons vraagt – voor een overzicht van de strafste sf-reeksen uit streamingland. Denk maar aan de opstand van de machines in ‘Westworld’ (Streamz), ‘Star Wars’-magie in ‘The Mandalorian’ (Disney+), het gekoloniseerde zonnestelsel uit ‘The Expanse’ (Prime Video) en het postapocalyptische ‘Travelers’ (Netflix).
 1. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis
  3

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11 mei
 2. Evenepoel toegejuicht door fans
  Play

  Evenepoel toege­juicht door fans