Hannes Smolders in duel met Christophe Janssens van Westerlo. Zaterdag wacht een trip naar leider Union.
Volledig scherm
Hannes Smolders in duel met Christophe Janssens van Westerlo. Zaterdag wacht een trip naar leider Union. © BELGA

Hannes Smolders en Lierse gaan op bezoek bij leider Union: “Moeilijke opdracht, maar in deze reeks kan iedereen van iedereen winnen”

Voetbal 1BAls er één ploeg is bij wie Lierse dit seizoen weinig in de pap te brokken had, dan is het leider Union. En toch durft men op het Lisp hopen dat men zaterdag op het veld van de Brusselaars iets kan rapen. “Elke match moet gespeeld worden”, pept verdediger Hannes Smolders (22) zichzelf op. “Als we spelen zoals vorig weekend weet je maar nooit.”

 1. Triatlonorganisaties blijven in de ban van corona: “Nieuw regelmatigheidscriterium crossduatlon verschuift naar lente”

  Triatlonor­ga­ni­sa­ties blijven in de ban van corona: “Nieuw regelmatig­heids­cri­te­ri­um crossdu­atlon verschuift naar lente”

  De triatlon- en duatlonwedstrijden in ons land blijven in de ban van de coronaproblematiek. De wintertriatlon van Diksmuide is al geannuleerd en ook het nieuwe regelmatigheidscriterium crossduatlon, dat deze maand van start moest gaan, wordt noodgedwongen verschoven naar maart. Ook de Run en Bike van BIN, de triatlonclub van de NATO in Brussel, schuift van januari op naar maart. De triatleten die snakken naar wat wedstrijdritme zullen dus twee maanden langer op hun honger blijven zitten.
 2. Geen eerste elftal volgend seizoen bij SK Torhout: “Zonder corona was dit niet nodig geweest”
  VOETBAL DERDE PROVINCIALE B

  Geen eerste elftal volgend seizoen bij SK Torhout: “Zonder corona was dit niet nodig geweest”

  SK Torhout dreigt straks in alle stilte te zullen verdwijnen van het provinciale toneel, als Voetbal Vlaanderen maandag zou beslissen om de competitie niet te hervatten. Voorzitter Stephaan De Pessemier en de rest van het bestuur van de derdeprovincialer namen immers unaniem de beslissing om komend seizoen een sabbatjaar in te lassen voor de eerste ploeg. “Zonder het coronavirus was dit niet nodig geweest”
 1. Van Avermaet en Naesen blikken vooruit op het komende wielerseizoen: "Ik denk dat we elkaar alles gunnen" Wielrennen

  Van Avermaet en Naesen blikken vooruit op het komende wielersei­zoen: "Ik denk dat we elkaar alles gunnen"

 2. Hein Vanhaezebrouck na amper 10 op 21 met AA Gent: “Neen, ik heb de opdracht niet onderschat”
  Play

  Hein Vanhaeze­brou­ck na amper 10 op 21 met AA Gent: “Neen, ik heb de opdracht niet onderschat”