Hannes Meeus had graag zijn ex-club Beerschot getroffen, maar hoopt op een goede prestatie tegen Cercle Brugge.
Volledig scherm
Hannes Meeus had graag zijn ex-club Beerschot getroffen, maar hoopt op een goede prestatie tegen Cercle Brugge. © Guy Meurs

Hannes Meeus met KVK Tienen op zoek naar stuntzege tegen Cercle Brugge: “In de beker zijn verrassingen altijd mogelijk”

voetbalEindelijk is het lange wachten voorbij en mogen ze zich bij KVK Tienen meten met een eersteklasser in het kader van de Beker van België. Een hoogdag in de geschiedenis van de Suikerclub, ook al is Cercle Brugge niet die droomaffiche waar iedereen stiekem op had gehoopt.

 1. Helena Ponette loopt naar Vlaams zilver op 400m: “Heel wat beginnersfoutjes gemaakt”
  Atletiek

  Helena Ponette loopt naar Vlaams zilver op 400m: “Heel wat beginners­fout­jes gemaakt”

  Helena Ponette (22) had het Kampioenschap van Vlaanderen uitgekozen om haar indoorseizoen op gang te schieten. De Oostendse, die afgelopen zomer doorbrak op het allerhoogste niveau, mocht het op haar geliefkoosde 400m opnemen tegen een aantal collega’s Cheetahs zoals Imke Vervaet en Margo Van Puyvelde. Na een wat onregelmatige wedstrijd finishte ze als tweede in een tijd van 53.53. “Er is nog werk aan de winkel”, klinkt het.
 2. Robin Baghdady (Maaseik) na de winst tegen Menen: “Focus houden, ook na zware Europese week”
  Lotto Volley Liga

  Robin Baghdady (Maaseik) na de winst tegen Menen: “Focus houden, ook na zware Europese week”

  Greenyard Maaseik heeft zich zaterdag niet laten verrassen tegen Menen. De Maaslanders pakten de drie punten, maar zagen de derde set wel naar de bezoekers gaan. Maaseik blijft zo stevig op de tweede plaats en met nog vier matchen te gaan, moet het al erg mislopen voor de Limburgers om nog ingehaald te worden. Nieuwkomer Robin Baghdady toonde tegen de West-Vlamingen opnieuw mooie dingen. “Ja, ik ben tevreden. We pakken de drie punten en geloof me, dat is niet evident na de Europese trip naar Tsjechië”, vertelt de hoekspeler.