Hanne Maudens in actie op de Memorial Buyle in Oordegem. In Nijvel liep ze zaterdag 53.48: “Ik vermoed dat om mee te kunnen gaan naar Tokio voor de estafetteploegen een tijd van laag in de 53 seconden nodig zal zijn.”
Volledig scherm
Hanne Maudens in actie op de Memorial Buyle in Oordegem. In Nijvel liep ze zaterdag 53.48: “Ik vermoed dat om mee te kunnen gaan naar Tokio voor de estafetteploegen een tijd van laag in de 53 seconden nodig zal zijn.” © Geert De Rycke

Hanne Maudens toont met sterke 400m in Nijvel dat ze de goeie vorm te pakken heeft: “Nog sneller lopen op BK”

ATLETIEKTerwijl haar collega-Cheetahs aan het werk waren op de European Team Championships in Roemenië liep Hanne Maudens iets dichter bij huis een 400m in Nijvel zaterdag. En ze deed dat prima. De voormalige meerkampster verbeterde haar record met drie tienden tot 53.48. 

  1. Louis Machiels klaar voor de 24 uur van Spa: “Ik wil dit jaar nog eens echt vooraan meestrijden”
    24U SPA

    Louis Machiels klaar voor de 24 uur van Spa: “Ik wil dit jaar nog eens echt vooraan meestrij­den”

    Met drie zijn ze, de Limburgers in de grootste GT-race ter wereld, de 24 uur van Spa. Dries Vanthoor doet het met Audi, zijn broer Laurens met Porsche en Louis Machiels zit achter het stuur van een Ferrari. Laurens Vanthoor won de race in 2020 voor de tweede maal, maar zowel Dries Vanthoor als Louis Machiels hebben nog een rekening openstaan na een moeilijke editie afgelopen seizoen.